b-day girl

DSC_0037 DSC_0045 DSC_0047

För 19 år sedan var det min tur att äntra världen. För ett år sen jag fyllde 18 och om ett år lämnar jag tonåren. Känns overkligt på något sätt.

”Birthday-eve”, som min kära vän gabriella så fint kallar det, spenderades med 11 av mina fina vänner på Jamie Olivers relativt nyöppnade restaurang här i Stockholm med massa kärlek och god mat. Tre änglar följde sen med mig hem och spenderade natten för att finnas där med sång, fixad frukost och tårta på morgonen. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar er. Blir alldeles tårögd. Mina fina vänner.

Dagen fortsatte sen med en långprommis i vårsolen, en snabb runda på stan och sedan njöt jag i solen en stund med en kaffe på Norrmalmstorg innan jag tog en stor omväg hem för att få ta vara på varenda liten solstråle. Det är glädje. Snart kommer pappa hem och då ska vi ut och äta något gott.


Saknar bloggen otroligt mycket. Inser verkligen att jag brinner för det jag gör, det är min favorithobby. Och jag är tillbaka snart igen, I promise you. Har storslagna planer. 

3 thoughts on “b-day girl

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *