I’ll be back…

IMG_7034

Hello everyone! Vet att det är lite tyst och tomt här… I vanliga fall brukar jag få lite ångest när jag inte bloggat på ett dygn men nu funderar jag faktiskt på att ha en liten bloggpaus i en vecka eller två. Inte för jag inte har tid, inte för jag inte har någon inspiration eller lust, utan för jag känner att jag måste klura ut vad jag egentligen vill dela med mig av. Jag är nämligen i ett stadie i mitt liv där det är mycket fest och jobb, dvs något som inte är speciellt roligt för någon annan än mig själv. Vill inte ha en blogg som enbart består av festbilder och texter som präglas av jobb och skola. Får se hur jag gör med andra ord!

Denna vecka kommer bestå av jobb, matteplugg, träning, jobb och mer matteplugg. Viktigt att jag fortsätter på samma nivå i skolan som jag brukar. Snart är det över så det är bara att kämpa! Är det okej att längta mer efter inget plugg än efter friheten efter studenten? Tror det kommer bli skönt att få ro i hjärnan så fort arbetsdagen är över, att slippa ha ångest som ligger och gnager inför prov och olästa böcker…

Nu tar jag och bloggen lite semester, och när jag är tillbaka är det bättre än någonsin förr. Puss!

One thought on “I’ll be back…

  1. Snälla kan du inte uppdatera! Jag tycker det är kul att läsa om ditt liv, alltså om fest/skola och sånt, så snälla sluta inte med det! Du kan självklart skriva om mode osv också men sluta inte med vardagsinlägg, vet att jag inte är ensam om att tycka det! Kram på dig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *