wednesdays are better

IMG_7006
Pjuh vilket dygn! Och nu ska jag berätta om igår. Jo, för ett tag sedan ansökte jag om att jobba i butik på H&M, samtidigt som jag gjorde det så såg jag att de även sökte en skomodell strl 37, och jag ansökte med tanken, why not? Fick sedan ett mail där det stod att jag var välkommen att komma in för en avmätning av min fot, vilket jag gjorde igår. Det var faktiskt superspännande och för mig så är H&Ms huvudkontor smått heligt. Där lever många av mina drömmar om man säger så! Anyways, om jag sedan får jobbet som skomodell beror enbart på vem av tjejerna som är närmast strl 37 (och här snackar vi seriösa millimeter). När det sedan kommer till butikstjänsten så har jag gått vidare från telefonintervju till personintervju, jag håller tummarna på att det går bra och att jag får jobbet! Ska hålla er uppdaterade.
IMG_7007

Efter besöket på H&M jobbade jag ett par timmar och senare på kvällen gick jag ut och partajade lite med Hanna. Eftersom vårt kära stammisställe Café Opera var stängt så drog vi till Collage istället. Det var sjukt mycket folk och jag hade faktiskt rätt trevligt, i alla fall till det var någon som ramlade och stämplade min fot så jag trodde den var bruten. Tack och lov kunde jag gå på foten ett tag senare även om det var med smärta. Vi avslutade sedan kvällen tillsammans med några killkompisar på Solidaritet, men vi stannade inte länge för foten min protesterade och då blev det hem och sova för att orka upp till jobb.

Jobbet klart för dagen så nu ska jag bara mysa med Steffi som lyckats ta körkort idag! Och imorgon väntar mer jobb. Har tydliga mål framför mig och då får man jobba för att nå dit. Kämpa!

2 thoughts on “wednesdays are better

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *