gabriella 19

DSC_00021 DSC_00041 DSC_00061 DSC_00111
Och där kom bilderna från gabriellas födelsedagsfirande upp, sådär 1,5 vecka senare. Men bättre sent än aldrig antar jag! Tack gabbe för en supertrevlig bjudning! ♥

Idag har jag öppnat på jobb men slutade efter lunch. Mötte upp steffi och vi körde ett träningspass (shape) på sats tillsammans och catchade up lite. Har inte tränat på över två veckor pga envis förkylning, men nu orkar jag inte vänta ut den längre. Hej träningsvärk!

Kom hem för ett tag sen och har duschat samt grundligt fixat mina finger -och tånaglar då det känns viktigt för morgondagens lilla mission. Väntar på att pappa ska komma med mat och sen ska jag springa iväg och sola en snabbis. Dags att bygga upp brännan inför studentvåren som ligger och lurar alldeles runt hörnet. Senare ikväll ska jag plocka ut morgondagens klädsel och sen ska jag bara slappa resten av kvällen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *