prom dresses #1

Då har jag och mamma äntligen slagit till på en balklänning nu! Den är från en lokal butik i Malmö och den får ni se först när jag har den på mig om några månader. Just nu håller den på att sys in (eller snarare ut då det endast fanns en 32a kvar) och till påsk ska jag komma tillbaka och sy upp den på längden när jag har skor och sånt med mig. Egentligen är klänningen inte alls vad jag hade tänkt mig som balklänning från början, men jag trivdes så himla bra i den samt att den ger min kropp otrolig rättvisa. Vad mer kan man begära liksom? Kommer känna mig så fin!

Nu när jag hittat och köpt min egen balklänning så hjälper jag gärna er som inte kommit riktigt lika långt att hitta rätt. Har surfat runt en hel del så ni får lite tips! Ursäkta sämst collage men tog mig flera timmar att göra… Part one: 

By Malina (dyr)
Collage3

ljusblå // hallonröd // brunmelerad

Lulu’s (budget)Collage6

ljusblå // ljusgrå // ljusrosa 

AQ/AQ (mellan/dyrt med tull)Collage8

svart // vit // röd  (spana in denna sida, sjukt mycket fint!!) 

Nelly (budget/mellan)Collage9

ljusrosa // silver // svart + liknande här och här 

ASOS (budget/mellan)Collage12

ljusrosa // svart // creme // silverglittrig // kornblå // ljusrosa (sjukt många fina runt tusenlappen!) 

Psst kompisar, ni vet väl att jag inte har tillräckligt stor blogg för att bli sponsrad för att skriva sånt här va? Så alla tips är mina tips och rekommendationer, inte reklam! Pusss

2 thoughts on “prom dresses #1

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *