myslördag

DSC_0003 6

 

Gissa vad jag gjort idag…? Well, först vaknade jag med födelsedagssång och paket på sängen (vi firar min födelsedag idag eftersom jag inte är i skåne på min riktiga födelsedag) och fick sen en smarrig födelsedagsfrukost med tårta och annat gott. Efter det drog jag och mamma oss in mot stan för att ha en äkta mor-dotter-dag på jakt efter en balklänning till mig. Och födelsedagsfirandet kunde inte bli bättre när vi av en slump sprang på mormor och min moster som är blivande brud och var mitt uppe i att prova brudklänningar. Kunde inte låta bli att bli alldeles tårögd och töntig när jag såg henne i fina, vita brudklänningar. Åh passionen jag har för bröllop alltså! …. anyways, än har jag inte hittat min balklänning så det återstår att se vad det blir.

Dagen fortsatte sedan med mathandling inför morgondagens släktbrunch, cupcakes-bakning och sen en riktig födesedagsmiddag med alla mina favoriter på en och samma tallrik. Bra dag!

Nu sitter jag och fortsätter surfa runt efter den perfekta balklänningen… Svårt det där! Xxx 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *