b-day brunch

DSC_0015DSC_0020 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0025

Woho full rulle idag!! Blev uppdragen tidigt imorse (ehh typ 9) för att sätta igång att förbereda inför släktbrunchen. Det var tempo på hela familjen måste jag säga. Vi bjöd på amerikanska pannkakor, ägg och bacon, frukt av olika slag, smoothies, yoghurt, charkisar, cupcakes, bär, hemmagjorda biscuits osv osv.. Mycket uppskattat och gott! Alltid mysigt att träffa släkten också.

Igår när vi firade mig fick jag en gopro-kamera, och för er som inte vet vad det är så är det en liten, tålig, vattentät kamera som används för att filma tex extremsporter och andra nöjen där en vanlig kamera inte är tålig nog. Älskar den redan! Satte upp den i köket när vi höll på att fixa brunchen så nu har jag 1,5 h verklighet snabbspolad i en 2 minuter lång film. Kul att testa bara!

2 thoughts on “b-day brunch

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *