the blue one

Det har blivit lite mycket vänner och fest här på sista tiden, och så vill jag inte ha det. Min blogg ska vara varierad och rolig för alla, inte bara mina närmaste. Har faktiskt bestämt mig för att inte partaja sådär väldigt mycket framöver. Egentligen är det helt fel period att bestämma det då jag har en sjuk studentvår framför mig, men värt ett försök fram tills det drar igång!

Skärmavbild 2015-02-18 kl. 19.09.51

blus // väska // jeans // klocka(for men) // skor // hatt // glajjor

Kom plötsligt på att jag hade gjort några klädcollage jag inte lagt upp här än. Är nämligen helt nerkärad i den blå blusen, tur jag redan hunnit köpa hem den! Kan komma på en hel del klädkombinationer som jag vill bära med den pastellblusen. Love love love! Skorna ovan är också sådär to-die-for snygga och väskorna ska vi väl inte ens snacka om… Tur Johanna köpt Balenciagan på bilden så man kanske kan sno lite (I wish).

Skärmavbild 2015-02-18 kl. 19.11.39.png

blus // skor // väska // spets-bh // klocka // byxor(rea!)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *