laters baby

Collage1
Snubblade över dessa tavlor på instagram. Tyckte dem var riktigt finurliga! Hade absolut velat ha den med ”laters, baby”. Det är alltså citat från Fifty Shades of Grey. Passande just nu också. Åh!! Ni hittar dem HÄR.

Och på tal om det – Fifty Shades of Grey var grym. Var inte uttråkad för en sekund. Dessutom var det mer eller mindre precis som i boken, vet helt ärligt inte hur den skulle kunna ha blivit bättre? Dock är det stunder som denna man önskade man hade en pojkvän. Inte för sexets skull, utan för den där sjuka passionen två personer mellan. Ibland glömmer man ju bort hur det känns att vara sådär töntigt beroende av någon, hur varje ord, beröring och kyss får en att smälta. Jag vill ju inte ha pojkvän just nu, men ibland så hade det väl varit trevligt haha…

Jag har faktiskt tänkt på en sak, att eftersom jag inte har en pojkvän så skriver jag aldrig om killar i bloggen, trots att dem i många fall är en stor del av mitt liv. Haha, tänk så hade man skrivit om varje flirt och händelse? Det hade väl varit något!

One thought on “laters baby

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *