MAYI UF

Förra året läste jag entreprenörskap som individuellt val och drev då företaget Friends of Friends UF tillsammans med två vänner. Det var verkligen superroligt, lärorikt och utmanande. Detta år är det istället mina älskade ekonomi-vänner som får driva UF-företag och jag står glatt bredvid och tappar hakan gång på gång för dem är så duktiga. Vill visa hela världen hur duktiga dem är! Men jag får nöja mig med en presentation här i bloggen.

Först ut är MAYI UF. Ett företag som drivs av fem av mina nära vänner, den ena lite mer ambitiös och driven än den andra. Powergrupp är vad dem är!
DSC_0004 4

Produkten de säljer är en stilren och enkel vattenflaska för vardagsbruk och för träning. Men inte nog med att flaskan är snygg och användbar, den är även livsviktig – bokstavligen. Vid köp av en flaska bidrar man till en hel dag med rent vatten på barnhemmet T4A i Tanzania. Detta gör flaskan ovärderlig, för vad är egentligen mer värt än att bidra till ett barns friska liv?

MAYI UF var namnet, hemsidan och webshopen kan ni hitta HÄR. Instagram HÄR. Facebooksida HÄR.

Bloggbilder 4
En flaska för 100kr kan förändra liv – var med du också.

2 thoughts on “MAYI UF

  1. Hej! Jag har precis börjat att läsa entreprenörskap och ska starta ett UF, har du någon aning om vart flaskorna beställdes ifrån eller vilka som gjorde dem? 🙂 Tack på förhand!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *