kärlekens dag

DSC_0005 DSC_0096DSC_0003 DSC_0099

Glad alla hjärtans dag fina ni!! Jag har faktiskt varit ledig idag vilket har varit hur skönt som helst. Vi firade Hanna igår (bilder kommer!) och sen hade vi en riktigt grym utgång. En av de bästa ever om jag ska vara helt ärlig! Lördagen började på bästa möjliga sätt och sen vid 12 hade jag fått ihop en riktig valentine’s brunch/frukost till ett par kompisar som kom förbi. Det var riktigt lyckat, gott och perfekt sätt att fira alla hjärtans dag!

Nu ska jag hoppa i festkläderna och få till en festsminkning och dra iväg på födelsedagsfriande nummer två för denna helgen. Ikväll är det gabriellas tur! Sen blir det ännu en utgång. Vafan, you only live once and I lived mine as a party princess, haha.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *