podcasts

Idag är jag lycklig för jag har inte bara upptäckt en, utan två nya, inspirerande och supermysiga podcasts. Jag måste erkänna att jag inte är någon podcast-narkoman, men det finns några som jag verkligen gillar.

Den första podden som jag fastnade för var inte helt otippat Michaela & Dashas kärlekspodd. Otroligt bra podd och jag har lyssnat på varenda avsnitt med stor glädje. Tråkigt nog kommer det inga nya avsnitt längre, men ni som inte har lyssnat på den – gör det! HÄR.

Den andra podden jag har följt slaviskt är Sarah Tjulander och hennes kompis Felicias podd vid namn #hashtagpodd. Alla avsnitt är genomtänkta med ämne och vad som ska tas upp så den röd tråden är minst sagt imponerande. Ämnena hamnar om självkänsla, karriär och allmän inspiration! Helt klart värd att lyssna på. HÄR.

Den tredje podden känner säkert många av er igen och det är Mathilda & Andreas podd. Jag tycker den är härligt avslappnad, skön och genomtänkt. Tjejerna får mig alltid att brista ut i ett töntigt skratt med sina stories. Podden handlar om typiska tonårssaker och vissa avsnitt är kanske lite långtråkiga och obvious för oss som är lite äldre, men de flesta avsnitt är supermysiga och tänkvärda. Ibland är det skönt att höra någon annan sätta ord på vad man känner. HÄR.

Desktop4

Och nu – de två nya! Min favoritbloggerska Hannalicious och hennes kompis Ellinor har äntligen startat en podcast med namn #måndagspepp! Tjohoo! Jag som redan älskar måndagar kommer nog älska måndagar lite mer nu. Har ingen aning om vad podden kommer handla om, men förmodligen något med pepp och det är ju inte helt fel! HÄR.

Den andra nya hittade jag i samma veva som den ovan. Jag har faktiskt ingen aning om vilka tjejerna bakom podden är men den heter Monday Concept och redan efter första avsnittet är jag stuck. Otroligt bra koncept med lite måndagssnack och allmänna tankar som pågår i ens tidiga vuxna liv. Mycket bra! Blir lite ledsen att det inte var jag som kom på denna idé, men men.. hihi. HÄR.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *