morning


Godmorgon!!
Ännu en ledig dag framför mig. Har verkligen haft för mycket lediga dagar på sista tiden. Behöver göra något med min tid för jag är så fruktansvärt uttråkad och rastlös. Klättrar på väggarna i mitt rum och uppdaterar samma sidor på datorn och mobilen om och om igen utan nya händelser. Usch. Måste sätta upp något mål!

Jag började i alla fall min dag med en frukost bestånde av en riktigt smarrig grapefrukt och två knäckemackor. Bra start på dagen om ni frågar mig!
DSC_00051 3 DSC_00081 3

Ett av mina nyårsmål var ju att få intresse för matlagning och bli bättre på det. Igår ställde jag mig och lagade en fancy tisdagsmiddag bestående av hemmagjorda sötpotatispommes med lime – och pestomarinerad lax tillsammans med vitlöksmarinerade haricot verts. Blev faktiskt mycket mycket gott!

Hela morgonen har min wunderlust haft ett hårt tag om mig och jag har spenderat någon timme framför resebloggar (mitt största beroende!! har ni några tips?) samt weheartit och med dagdrömmande såklart. Men innan jag kan ta tag i mina resedrömmar måste jag ju gå färdigt gymnasiet. Så idag blir det matteplugg och fix med gymnasiearbetet!

Have a fab day! xxX

7 thoughts on “morning

 1. Hiya very cool web site!! Man .. Excellent ..
  Superb .. I’ll bookmark your website and take the feeds also?

  I am glad to search out so many useful info
  right here in the publish, we want develop extra
  techniques in this regard, thanks for sharing. .
  . . . .

 2. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
  I am hoping to see the same high-grade content by you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now 😉

 3. Hello I am so excited I found your site, I really found you by error, while I was researching on Bing for something else, Anyways I
  am here now and would just like to say cheers for a incredible post and a all round thrilling blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at
  the minute but I have bookmarked it and also added your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read
  more, Please do keep up the awesome work.

 4. This is the right site for anyone who hopes to understand
  this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will
  need to…HaHa). You definitely put a new spin on a subject that
  has been discussed for years. Excellent stuff, just wonderful!

 5. I was very pleased to find this website. I wanted to thank you for your time just for this
  fantastic read!! I definitely enjoyed every bit of it
  and i also have you saved to fav to look at new stuff on your blog.

 6. Hey, I think your blog might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *