valentine’s day

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och trots att jag inte har någon pojkvän så är det en högtid jag ser fram emot. Jag förstår inte varför folk tror att denna kärleksfulla dag bara är till för de som har en partner? Ursäkta men jag har vänner och familj som jag älskar precis lika mycket som jag hade kunnat älska en kille. Den kärleken är ju minst lika mycket värd.

DSC_0118

Förra året hade jag lite panik då det var första gången på x antal år som jag var singel på kärlekens dag, men helt ärligt hade jag panik i onödan. För jag hade en riktigt bra kväll och har aldrig känt mig så älskad av vänner och familj.

Med handen på hjärtat ser jag verkligen fram emot att ha en dag med mina fina vänner (är dagen till ära bjuden på födelsedagsdrink), slippa ha ångest över vad jag ska köpa till min älskade samt ha en episk utgång en kväll då det garanterat bara kommer vara desperata singlar ute. Vad finns det att klaga på? 

Och för er som inte kan gå ut av någon anledning – samla ihop ett gäng vänner, ät en god middag, sätt på en riktigt grym tjejfilm och ha myskväll. Minst lika bra som att göra detsamma med en partner, jag lovar.

Köp lite fina blommor till dig själv, unna dig lite god choklad och var tacksam för de relationer du har. Puss och ha en grym alla ♥ dag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *