city walk

iphonebilder okt 2014-2
Idag är det faktiskt ingen vanlig dag för det är två fina vänners födelsedag! Leah fyller ääääntligen 18 och Hanna fyller 19. Imorgon blir det att fira Leah, vet inte exakt men hon pratade om någon utgång.. Och Hanna firar vi nästa vecka!

Anyways, Hanna hängde i alla fall med mig efter skolan och vi har gått lite på stan på jakt efter en eventuell studentklänning till henne. Jag beställde hem min igår så jag håller alla tummar att den är lika fin i verkligheten!

Stockholm levererar hard core vårmode just nu och jag gillar det starkt. Måste nästan sätta lås på min plånbok för att låta bli att köpa. Zara har fått in massa fint, men butiken & other stories på biblioteksgatan tar ändå priset. Hade lätt kunnat spendera några tusen där. Butikerna lyser av vårfärger, speciellt trendfärgerna blått i alla nyanser, beige och en del gult. Fransar och mocka är klar trend också… Längtar tills jag får gå loss lite. Xxx 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *