spring news

DSC_0005_FotorDSC_0010_FotorDSC_0011_Fotor
the you way
// spetsbh // blus

Hann med att springa en snabbis på stan igår på jakt efter en present till min fina kompis frida som fyller 19 imorgon! Inte nog med att jag hade turen att springa på en supersöt tjej som stod och delade ut The You Way’s trendspaning för SS15 som jag låg och suktade över senast dagen innan, jag hittade också spetsbhn som har varit slutsåld i butik så himla länge. Äntligen! Fick även med mig en vårig puder/babyblå tunn skjorta som jag spanat in. Åh jag är redo för vår! Bara lite mer än en månad kvar nu mina vänner, en månad står vi ut.

Fick dessutom de absolut sjukaste nyheterna EVER, som jag snart ska dela med mig av. Kommer nämligen behöva er hjälp för att få det att hända, så be nice!

Ska springa iväg ett litet ärende nu, springa en till vända på stan och sen ska jag bege mig mot gymmet för ett pass med shape! Puss!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *