w/ friends

DSC_00011
DSC_00071

DSC_00311 DSC_00181 DSC_00221 DSC_00291 DSC_00351

– Överredigering pga kul –

I onsdags förra veckan bjöd Ebba in till back to school häng. Det var faktiskt superroligt, trevligt och mysigt. Det är inte så ofta man får till ”hemmafester” med alla de nära vännerna nu när vi är 18 och alla går ut istället. Lite tråkigt faktiskt, för vi hade så grymt roligt i ettan och tvåan, det låg liksom en spänning i att aldrig veta vad man hamnade. Tackar mina kära vänner för the night, en bra start på vad som kommer bli den galnaste vårterminen i våra liv!

Just nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal från vårdcentralen. Den senaste veckan har jag fått två allergiska reaktioner av mandelmassa, något jag aldrig reagerat starkt på innan trots att jag är nötallergiker, och det är riktigt obehagligt och läskigt när halsen svullnar. Dags att ta tag i det så jag har spruta/tabletter ifall olyckan skulle ske. Jag fäller faktiskt en liten tår.. Plötsligt kan jag inte äta semlor, marsipanfylld choklad från anthon berg, och jag vet inte om jag längre kommer våga äta mitt favvogodis som är daim. Helvete, jag som redan är allergisk mot mycket.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *