moodboard 2015

Desktop
Jag fick inspiration av en annan bloggerska att göra en moodboard med allting som går i mitt huvud inför 2015 och sen sätta den som bakgrundsbild på datorn för att alltid påminnas om det.

I min moodboard är det mycket lycka och frihet, som såklart har olika definitioner för alla. Sen har jag försökt få in mycket vänskap, äventyr och vad jag föredrar när det kommer till killar. Killar för mig är så jobbigt, för jag är verkligen så attraherad av killar som är stilfullt välklädda och ambitiösa (framgången spelar inte så stor roll så länge han är ambitiös), men jag gillar också så kallade ”surfer boys” som är mer laid back, lite halvslarvigt lockigt hår och brunbrända. Dock spelar alltid ögon, leende, charm och så klart personlighet störst roll för mig.

Andra saker som springer runt i mitt huvud är så klart resor, stränder, värme, bikinikroppen, solblekt hår, studenten och allt som hör den till, jobb, sparande, träning och en hel del outfits. Jag kommer behöva köpa en helt ny garderob till aussie, men jag ser fram emot det!

Hur ser er hjärna ut? Gör ni också moodboards? 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *