i rea-havet

DSC_0002 28
lite från min reashopping häromdagen  // adidaslinne HÄR // rosamönstrat linne HÄR // träningstights HÄR // 

Någon mer än jag som känner lite hatkärlek till alla dessa reor som dragit igång? Visst är det helt underbart om man hittar precis det man vill ha, något som man verkligen spanat in, på rean? Tyvärr händer ju inte det så ofta… Jag själv tröttnar snabbt på den sjuka röran och de långa köerna till både kassa och provrum. Just precis därför föredrar jag att shoppa online när det är rea! Bättre översikt med både storlekar och modeller.

Ibland känns det som att online-butikerna är lite av ett rea-hav där det finns produkt efter produkt och det tar aldrig slut. Jag har dock spanat runt lite och som vanligt har Nelly.com sjukaste rean med upp till 70% rabatt på typ ALLT. Och om man är student får man 10% till. Galet! Ska försöka lägga upp lite reafavoriter senare.

All cred till Nelly, grym sida! Men det känns ändå kul med lite nytt tycker jag, som ändå håller samma service. Jag har nyligen fått upp ögonen för Boozt.com som har massa märkeskläder med upp till 40% rabatt. Du hittar tex den sjukt snygga och populära väskan by Marlene Birger hittar du HÄR med 40% rabatt!! Hittade även massa fint från Tommy Hilfiger, Filppa K, J Lindeberg osv. Spana in!!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *