the little black one

Desktop7
Yep, idag är jag THAT person som tipsar om erbjudanden… Kollade in på Nelly för att se om det jag vill ha är i dagens lucka, och det var det tyvärr inte. MEN något annat jag gärna vill ha finns och det är dessa klänningarna för Rebecca Stella for Nelly! Velat ha den svarta huuur länge som helst och nu är den på 50%! KAP. Trots att jag gärna vill ha den så vet jag att jag inte borde, så jag får gå och suga på den under dagen. HÄR hittar ni i alla fall en länk!

Nu måste jag åka iväg till universitetet en snabbis (hmm jullov?) för att lämna in min slutliga essay i printed format… Jag förstår verkligen inte varför man inte bara kan skicka in via datorn?! Sen ska jag springa på stan! Wiie!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *