pre christmas

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 22.03.42

 

I ett försök att sprida lite julstämning här på bloggen fick det bli lite rött och svart lite sådär för stämningens skull. Jag älskar älskar älskar röda underkläder, och trots det tror jag inte att jag äger ett enda par röda trosor?? Det får det bli ändring på!

Jag funderar lite på vad jag ska ha på mig på julafton. Jag brukar köra all in med rött, tomteluva och grejer, får se hur det blir i år. Antingen så slår jag till på en röd ”festklänning”, annars kommer jag nog köpa en svart som jag kan ha vid fler tillfällen. Var lite inne på jumpsuit, men det kräver nästan klackar för att det ska bli snyggt och det kommer jag inte ha på julafton om jag känner mig själv rätt. Men sen å andra sidan så hade det varit supermysigt att dra på sig en lite längre vit stickad tröja men strumpbyxor och tomteluva… Men just nu så lutar det åt röd kjol (en som jag hittat på H&M) och en svart topp! We’ll see!

Ni har väl inte missat Nelly’s julkalender va? Grymma erbjudanden varenda dag! Jag fyndade tre festlinnen till 70% i lucka 2, för några dagar sedan var det 25% på alla skor, en annan dag 50% på alla jackor och jag – grymt helt enkelt! Klicka HÄR för att kolla in vad det är för erbjudande idag!

– Collaget är klickbart för er som hittade något ni tycker om – 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *