places to visit +

Hur kan man ens säga vilken plats på jorden som är ens favoritplats? Alla ställen har ju sin charm. Vissa gillar man såklart mer än andra, men sen finns det de ställena som ligger i topp. Som det bara inte går att säga att det är den bästa platsen på jorden. Jag älskar storstäder, jag älskar skidåkning, jag älskar stränder och värme, men ändå älskar jag ändå Sverige. Alla ställena har sina intryck och oj vad jag älskar att få nya. Fan världen, jag är öppen för dig!

Tanken är att jag ska presentera några ställen jag gärna skulle vilja besöka och varför i ett par delar, utan inbördesordning. Så först ut är:

Rio De Janeiro – oklart och otippat val då jag knappt känner någon som varit där och hört väldigt lite om det. Men har aldrig varit i Sydamerika och det är  något som lockar mig. Vill uppleva Sydamerika och dess kultur. Vill se jesus på en hög kulle med egna ögon, vill dansa salsa och se riktiga slumområden. Kommer bli en riktigt upplevelse! Vad som hindrar mig? Tjej, ung, ensam, i en av världens mest kriminella ständer? Ehm, hjälp! Om en stor, vänlig, manlig hand aldrig vill släppa taget om mig och följa med, give me a call!

Skärmavbild 2014-12-01 kl. 20.38.13.png
Desktop5

Hawaii – jag har varit på otroligt många ställen i USA, more or less alla ställen jag velat och drömt om att besöka, men jag har aldrig varit på Hawaii. Paradiset. Jag är så töntig men det finns inget som lockar mig så mycket som surfing, palmer, värme, strandmiljö och liksom HAWAII. Jag håller tummarna att jag inte kommer bli besviken och jag håller mina tår på att jag inte mesar utan verkligen vågar UPPTÄCKA. Jag vill se och utforska djungel utan att vara rädd för djur, jag vill gå i lera och vatten utan att bry mig om mina skor, och jag vill sitta ute utan att gnälla om mygg. I need to man up! Och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att göra det på! Aloha Hawaii!

Skärmavbild 2014-12-01 kl. 20.46.47 Desktop6

Bilder från weheartit, tumblr och google 

3 thoughts on “places to visit +

  1. Åhh, åker till Hawaii i februari, ska vara där i två veckor tsm med tre lite äldre vänner (95or, är själv 97a) Är så sjukt taggad, ska simma med hajar och surfa

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *