glamour

DSC_0001 22_Fotor DSC_0003 19_Fotor DSC_0005 15_Fotor
Skola? Vad är det?
 Pinsamt hur lite jag har i skolan och hur lite jag är i skolan. Känns konstigt dessutom. Är det någon som kommer ihåg hur dåligt jag mådde pga stress i tvåan? Var bokstavligen nära på att gå in väggen där ett tag. Då läste jag elva kurser samtidigt. I år läser jag fem kurser. Jämt utdelat…

Anyways, under min lediga dag idag har jag sprungit på stan. Köpte med mig årets första tomtelatte från espresso house och har sedan varit på språng ett par timmar. Letat klänningar till kommande fester och fått massa julkänslor. För er som inte visste det så ÄLSKAR jag julen. Lycka är när julpyntet kommer fram hemma och på stan och man äntligen har en valid excuse att äta lussebullar i mängder och lyssna på Bieber’s julplatta.

Butikerna har verkligen så mycket fint nu. Farligt att gå på stan! Mina favvotrender, paljetter och glitter, har slagit igenom stort i år och utbudet är oändligt, love it! Fick i alla fall med mig hela fyra klänningar hem, två glittriga och två svarta. Två ska behållas och två får åka tillbaka…

Nog med nöje för en dag, nu är det dags att ta tag i texterna inför svenska nationella som är imorgon. Xoxx

2 thoughts on “glamour

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *