For Life

DSC_0027 2DSC_0021 3
Fan vad det är viktigt alltså. Att vi alla drar vårt strå och påverkar. Det är så sant som det är sagt, ingen kan göra allt men alla kan göra något. Vi måste tillsammans samla in pengar för att stoppa cancern. En sjukdom som drabbar alla. Är det inte du, så är det någon nära. Många rycker på axlarna och tänker att välgörenhet, det får någon annan bidra till, men den någon annan måste vara du.

Otroligt många företag finns här för att göra det lättare för oss att hjälpa till. Ett av dem är ForLife. Ett företag som lägger tid och engagemang på att göra enkla armband som säljs och där vinsten skänks till cancerfonden. Som en symbol för vad man precis bidragit med. Som en symbol för en gemenskap. Som en symbol för att vi tillsammans är med för att rädda liv.

ForLife erbjuder en variation av armband i olika färger, storlekar och text, för att passa dig, ditt barn eller en vän. Sortimentet kan du spana in HÄR.

Jag har gjort mitt val och köpt ett armband – ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För att alla är värdiga ett liv. For Life.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *