8 possible

10514783_10202255545333262_915968636_n
Något som jag faktiskt aldrig har gjort förut!
Tänkte lista åtta yrken/karriärer jag hade kunnat tänka mig, utan någon ”helst”-ordning.

* Egenföretagare (här kan listan göras låååång, finns nämligen många yrken jag kan tänka mig om jag kommit på det själv)
* EU-politiker
* Ambassadör/diplomat
* Journalist på ett kvinnomagasin
* Skådespelerska
* Frilans skribent
* Inom media/event/kommunikatör
* Whatever yrke Natasha Oakley har 😉

Tycker verkligen detta är så himla svårt då jag är, och länge har varit, väldigt akademisk, men samtidigt börjar jag hitta passioner för mycket som inte har med det att göra. Förmodligen kommer jag utbilda mig till något fancy yrke och sen ångra mig for life, eller så är det bästa beslutet i mitt liv. Återstår att se!

Jag gjorde i alla fall ett test HÄR, där jag fick se vilka yrken som skulle passa mig. Stämde in rätt bra faktiskt. Blev 35% den driftige, 29% den solidariske och 18% den strukturerade och sen visades förslag på yrken efter de kategorierna. Gör testet ni också!

One thought on “8 possible

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *