the knowledge

DSC_0043_Fotor

Helvete vad jag mår bra. Ni vet sådär töntigt lycklig i stunden? Trots att jag har ett par månader av skola kvar, trots att jag har ett slitigt jobb, trots att allt inte riktigt är sådär perfekt så är jag nöjd i tillvaron. Jag tror det är vetskapen att jag snart kan springa allt vad jag kan ut för det brantaste stupet i världen och känna att jag kommer flyga istället för att falla. Otrolig känsla som bara pumpar ut endorfiner i mig.

Sen tror jag även att det faktum att jag njuter av att lära bidrar lite. Att vara smart är det absolut sexigaste och mest attraktiva jag tycker att man kan vara. Jag vill lära mig allt och lite till. Jag vill så gärna! Trots att skolan lär oss mycket, speciellt detta året då jag känner att jag lärt mig väldigt användbara saker, så är det minst lika viktigt att lära sig utanför skolan. Att lära sig av sina erfarenheter, av andras erfarenheter, vad vi upplever, vad vi ser, vad vi gör och för vilka misstag vi begår. Jag vill göra alla misstag i världen för att sedan aldrig göra om det igen.

För att veta att vi alla är olika, att vi alla upplever olika och vet olika ger ett försprång i livet. Att veta den (grundliga) psykologiska bakgrunden till en persons agerande, och till ens eget agerande skapar ro i sinnet. Det är så skönt att bara veta.

Om mina uppsatser hade flytit på lika bra som mina blogginlägg hade jag aldrig behövt plugga mvh detta tog mig knappt tre minuter att skriva. 

One thought on “the knowledge

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *