today’s

Skärmavbild 2014-11-06 kl. 18.05.44

Halsduk – Filippa K // Jeans – Made In Heaven // Tröja – H&M // Stövlar – Gabor // Klocka – Michael Kors // Örhänge – Marc by Marc Jacobs // Mössa – Cos

Såhär har jag skuttat omkring i skolan idag. Och med tanke på att vädret bjuder på säsongens första vinter-snö-slask även en massa ytterplagg. Tröjan köpte jag förra veckan och den är faktiskt riktigt gosig och absolut en ny favorit.

Förutom att jag varit frusen av den plötsliga snön så har det faktiskt varit skönt att ha en heldag i skolan. Konstigt att säga det men är verkligen sällan där eftersom två dagar går bort då jag är ledig eller är på universitetet. Nu ligger jag hemma i soffan och gosar med myskläder och en filt och ska strax börja göra lite middag. Tror jag ska göra någon soppa idag, för mysighetens skull. Resten av kvällen ska jag skriva en novel essay om min nya favoritbok, Extremely Loud & Incredibly Close, läs den!

Imorgon är det fredag (redan!!) och jag hoppas på någon rolig utgång, annars är jag faktiskt rätt taggad på mys också. We’ll see! XXxx 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *