lost in life

DSC_0059_FotorDSC_0042_FotorDSC_0029_FotorDSC_0026 1_Fotor DSC_0064_FotorDSC_0067_Fotor
kjol – moss copenhagen // stövlargabor // tröja – zara

I brist på saker att göra en tråkig söndag när jag fick syn på en orange vintersol som lyste fantastiskt fint över Skånes annars väldigt grå åkrar, kom jag på den fantastiska idéen att ta lite pics, men såklart gick solen i moln under de femton minuterna som jag slängde på mig smink och drog borsten genom håret. My luck. Men bilder fick det bli ändå! Jag är verkligen ingen gudinna framför kameran med tycker det är rätt kul, även om jag föredrar att vara the director.

Nu är jag förresten tillbaka i Stockholm efter ett par dagar i Skåne och har jobbat hela dagen så jag är helt slut. Ikväll väntas plugg för imorgon är det back to school. Och trots det kan inte låta bli att längta lite till jul… Inte långt kvar nu! xXx

One thought on “lost in life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *