treat

DSC_0004 17_Fotor
Stövlarna är köpta HÄR.

Löning? Snarare belöning. Cashen ramlade in på kontot i fredags och jag tog mig friheten att gå på en liten shoppingrunda. Lite valuta måste man ju få för sitt hårda slit på helgerna, även om jag sparar det mesta. Min höstgarderob börjar nu bli komplett. Jag har införskaffat mig en mörkgrå kappa, ett par svarta mockastövlar, en bas-jacka, lite stickade tröjor, en lite billigare halsduk och nu senast slog jag till på en riktigt mysig svart ull/kashmere halsduk från Filippa K som redan är värd varenda krona. Vad som sedan saknas är en poncho att ha över bas-jackan, två par brallor varav ett par i skinnimitaiton och ett par i gråtvätt och ett par vantar som jag ännu inte bestämt vilken modell jag föredrar. Nöjd är jag i alla fall!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *