greens

DSC_0003 13 DSC_0008 7
Fördelarna
med att vara ledig är att man får välja sin egen lunch och har tid att göra en riktigt mumsig sådan. I vanliga fall är jag villig att spendera närme sextio kronor på en smoothie från Squeezed up som ligger precis vid mitt gym, men varför slösa pengar på det när man kan göra det själv? Experimenterade lite med ingredienser och det blev supergott och smakar nästan exakt likadant som den jag brukar köpa. Där sparade jag tvåhundrafyrtio kronor i månaden!

Receptet är: 1 avokado, 1 banan, juicen från 1 pressad färsk apelsin (funkar säkert lika bra med färdig apelsinjuice), laktosfri naturell fil, laktosfri mjölk (en skvätt bara), lätt kvarg och en nypa vaniljsocker alternativt honung. Alla mejeriprodukter tar jag på känn. Mixa och häll upp i ett fint glas för vardagslyxens skull.

Med denna deliciösa smoothien, ett kokt ägg och knäckebröd med valfritt pålägg i magen är jag fit för konditionspass om någon timme. Träningen rullar på som den ska och jag märker redan att jag orkar betydligt mer än för några veckor sedan då jag knappt kunde gå på flera dagar efter 40 minuter träning. Det är så klart skönt men också utmanande då jag måste komma på nya och tyngre styrkeövningar för att nå något resultat. Well, challenge accepted.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *