VRG High

DSC_0060VRG HIGH 2014DSC_0014DSC_0067

Swish så var min sista inspark på VRG över! Jag måste säga att det var väldigt roligt och lyckat. Det var nämligen en förfest med runt femtio pers innan insparken drog igång som var väldigt kul, sen tog vi oss alla till lokalen där insparken hölls och skrattade, dansade och så ett par timmar innan det var dags att åka hem. Jag var, som ni förhoppningsvis ser, lite gossip girl uniform-inspirerad och var väl inte helnöjd med utklädnaden, men vad gör det om hundra år? Jag tog massor av bilder men dem blev tyvärr inte så bra… Men lägger upp lite fler på Facebook sen!

Idag kämpade jag mig till skolan vid elva och sen har jag haft två lektioner och nu är det dags för plugg igen. Trots att det blev en sen kväll så är jag faktiskt i ett litet plugg mode så hoppas jag får gjort något.

Vet ni vad? Imorgon kommer min familj upp från Skåne!! Kommer gråta när jag ser mamma ♥

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *