with sequins

Skärmavbild 2014-09-25 kl. 21.51.26

Byxor // Kavaj // Linne // Väska // Skor 

Jag SKA ha de där byxorna. Ska! I min värld kommer paljetter aldrig bli ute! Tur jag har en planerad shoppingrunda imorgon för de står högt upp på min lista. Helt perfekt med ett par lite festligare byxor att gå ut i nu när det börjar bli kallt. Jag hade nog matchat det precis som ovan, med en svart topp och en svart kavaj eller jacka, ett par snygga klackar, ett nagellack i färg som förmodligen hade blivit rött för min del, sot-glittriga ögon och en schysst drink i handen. Väskan får jag drömma om ett tag till men en dag så ska jag äga en Stella McCartney jag med!

Cheers for the freaking weekend peeps!

2 thoughts on “with sequins

  1. Vad kul att du gillar paljettbyxorna så mkt, är inköpsassistent på H&M för just byxvarugruppen så har varit med och tagit fram dem 🙂 De är SKITSNYGGA på och kommer även i guld snart!!

    1. Men gud vilken DRÖM att jobba för H&M!! Hur gick du tillväga för att komma dit du är? Trots att min hjärna drar sig till teoretiska yrken som statsvetenskap och ekonomi så drömmer mitt hjärta om att jobba med mode, kläder, trender och allt sånt. Eviga problemet! Berätta gärna mer om vad du gör om du vill 😀 Och TACKAR för ett par skitsnygga byxor, har spanat i butik men inte hittat de än tyvärr… Håller tummarna!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *