allt för henne

DSC_0013 DSC_0027 IMG_4777
Oh wow, vilket firande vi fick till! Vi började med middag på en supermysig tapasrestaurang i Vasastan, Aqui Tapas & Bar var namnet, go there! Sen gick vi hem till mig där jag och Hanna hade fixat lite surprise-tårta och drinkar till födelsedagsbarnet. Tårtan var heaven (om jag får säga det själv) med maräng, banan, chokladmousse och grädde – mumma! Lite the odds game och skratt senare begav vi oss bort mot Taverna där vi tog varsitt glas och hade det trevligt. Tanken var väl att vi inte skulle göra så mycket mer men jodå, vi hade en flowkväll där allt gick vår väg. Vi dansade tills fötterna gjorde ont, utmanade varandra och promenerade vidare från en trevlig efterfest till en annan och somnade sedan långt efter soluppgången.

Riktigt rolig kväll och jag är lagom trött nu efter tre timmars sömn och en dag med jobb. Nu väntas ändå lite plugg innan det är dags för att sova igen. Semestern är över och skolan har satt igång for real nu. Crying.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *