shades of dark

Skärmavbild 2014-09-17 kl. 22.24.56

// Mössa // Klocka // Tröja // Väska // Stövlar //

Är det nu man önskar att det börjar regna? Nej men jag har verkligen fallit pladask för turtleneck-trenden, speciellt på en tröja som är lite längre så den funkar med bara stövlar och strumpbyxor om det behövs. Min kärlek till mockastövlar håller sig kvar och jag önskade jag hade haft tillräckligt mycket användning för ett par overknee-stövlar för att det skulle vara värt att köpa, men tror dessvärre inte det. Livet slår till hårt då jag testade ett par stövlar på stan häromdagen och alla är för höga för korta lilla mig…. Slutar oftast precis i knävecket vilket inte alls är smickrande. Men min jakt fortsätter! Förhoppningsvis kommer tröjan ovan bli min inom en snar framtid i alla fall. Dagens önskeoutfit helt enkelt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *