#TBT – prague

Oh wow! Tuff dag. Känns lite som den har varit längre än hela veckan tillsammans. Har suttit hela kvällen och streckläst hundra sidor i en roman om förintelsen som ska vara utläst till imorgon. Viktigt att påminna sig själv om vad som hände trots att det är hemskt.

Eftersom det är torsdag idag kan jag ju passa på att göra en liten throwback thursday till när jag var på konfirmationsresa i Prag för ett par tre år sedan. Vi besökte då ett getto utanför staden samt ett arbetsläger. Oj vad jag önskar att jag visste då vad jag vet idag. Klart jag var gammal nog att förstå, men inte alls på samma sätt som jag känner att jag förstår idag. Och förmodligen inte heller på samma sätt som jag kommer förstå om några år. Förutom det hemska så var Prag en otroligt vacker stad! Absolut värt ett besök.

Pictures1Oh wow, man var stylish redan back in the days alltså… Haha. Stay tuned till imorgon då jag tänkte skriva lite om min ”stil”. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *