the. dream.

Skärmavbild 2014-09-09 kl_Fotor_Collage

Jag bli fruktansvärt galen och grön av avund på alla coola och inspirerande människor som spenderar sin vecka på New York Fashion Week! Åh jag vill också! Har nog aldrig haft så många bilder på gula taxibilar, skyhöga byggnader och klockrena outfits på mitt instagramfeed innan. Fullkomligt älskar det. Om gänget som var där bara var lika bra på att uppdatera sina bloggar. Men jag förstår, schemat är säkert intensivt och de är upptagna med att ta vara på dagarna i världens bästa stad. Tänk om man hade ett sånt jobb? Som går ut på att resa, fota och klä sig riktigt snyggt varje dag. Drömmen.

Vad som dock också är en dröm är att kommentarerna har sakta men säkert börjat ramla in igen. Fortsätt så för det gör mig både glad och motiverad! Och kom ihåg att jag more or less alltid svarar på kommentarer i kommentarsfältet, i ett inlägg eller på eventuell blogg/mail.

Till dig som undrade ifall jag köpt Lauren Conrad’s bok ”style” i USA så är svaret nej. Fick den i present för något år sedan och är väldigt säker på att den inte är från staterna. Om du vill ha en likadan kan du köpa den HÄR, för runt 100-lappen. Go go go!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *