wish list

Hösten börjar som sagt komma krypandes och jag kan inte låta bli att kolla på höstkläder! Är det någon som kan? Kommer definitivt köpa jackan nedan som ett budgetalterntaiv till det liknande originalet från Acne, blir perfekt som höstjacka. Väskan har jag cravat efter ett tag och kommer förmodligen hamna högst upp på önskelistan till jul. Samma sak med de snygga ormskinnsskorna som är to die for! Tycker den vita toppen är en perfekt vardagstopp och jag är ju väldigt svag för volanger (när ska jag växa ifrån dessa flicka preferenserna?) och helst hade jag gärna toppat det med en halsduk i 100% ull som den nedan – svart, beige, grå, I want it all.

wish list


Jacka
// Skor // Väska // Tröja // Halsduk

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *