just around the corner

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 17.37.39
Hösten kommer snart komma och ta Stockholm med storm, vilket gör mig otroligt shoppingsugen! Jag vågar knappt kolla i affärer och online för som sagt, jag har börjat spara pengar inför nästa år. Men när lönen kommer i slutet på september så ska jag ändå slå till på lite nya saker till höstgarderoben.

Jag har tänkt mig en grå eller en svart kappa som är lite varmare, ett par svarta mockastövlar, ett par bruna boots och lite halsdukar, vantar och mössor. Har redan ett par bruna stövlar och ett par svarta boots sen innan, och både svarta och bruna skor med klack för utgångar och liknande. Helst av allt hade jag velat ha Serenas garderob med nya kappor och accessoarer varje dag, men det får väl bli senare i livet… Hehe.

Den stora utmaningen är ju att hitta det jag söker till rätt pris. Men jag ser definitivt fram emot det! Och kan vi alla bara hålla tummarna att det blir en mild och snöfri vinter så jag kan ha kjol och strumpbyxor varje dag?

 

One thought on “just around the corner

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *