drifting away….

Wooow vad en kväll kan vända. Sitter typ och skakar av kreativ frustration och det kliar ända ut i fingertopparna av inspiration, men jag kan ändå inte få ner med ord vad det är min lilla hjärna spinner på högvarv. Blir galen!!

Helt ärligt så har jag aldrig någonsin sett mig själv som en kreativ person, inte förrän jag gick kursen entreprenörskap samt ledarskap förra läsåret och jag insåg vad min hjärna är kapabel till. Nu skulle jag faktiskt vilja beskriva mig själv som en kreativ person som ständigt kommer på nya idéer (som jag dock gärna håller för mig själv) och vrider och vänder på det tills jag en dag hoppas att jag kommer på något enastående.

Drömmen just nu hade varit ett eget kontor-liknande rum med ett stort skrivbord, massa färgglada pennor (lol), post-it-lappar i olika färger, block som är redo att fyllas med förvirringen i min hjärna samt en lång rad med listor, inspirationstidningar, fototäckta väggar, en stor inspoboard uppsatt på väggen och pricken över i:et – en vy över new yorks skyskrapor. Tänk typ färgerna i blair waldorf’s kontor i sista säsongen när hon tar över hennes mammas företag Det hade allt varit något! Och då kanske jag hade lyckats få ner vad det är som får fingerspetsarna att klia.

Pictures

One thought on “drifting away….

  1. Åh, känner verkligen igen mig att spruuudla av inspiration och kreativitet. Måste då tipsa dig om en nystartad blogg som handlar om att alltid vara sitt bästa jag, att inse sitt egentliga värde och hur mycket man faktiskt är kapabel till att åstadkomma i livet! Vid sidan av det är det mycket självförtroende och självkänsla-pepp, och massor av knep till att förverkliga sina drömmar. En riktigt bomb av KICKASS-inspiration helt enkelt. Den heter http://www.fearlessia.blogg.se och är verkligen värd ett besök, eller miljontals!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *