by efva attling

Jag drömmer mig redan bort till julafton, födelsedag och kommande student då dessa underbara enkla, stilrena och otroligt fina smycken ska få pryda min önskelista.

Jag är ju en riktig sucker för citat och lever mer eller mindre för citat som ”reach for the stars” och ”kärleken övervinner allt”, och hur perfekt är det inte då att Efva Attlings smycken har just de citaten fast på latin – vilket gör det hela ännu finare.
Alla bilder är tagna från Efva Attling. 

zoom-amorb-1
Halsbandet samt armbandet med citatet ”Amor Vincit Omnia” får gärna pryda min kropp någon dag. Drömmen hade varit att få det av någon som faktiskt vill dela sitt liv med mig, även om jag tror att kärleken mellan vänner och familj är minst lika stark och oövervinnelig. Här är en direktlänk! 

zoom-stars1
Samma sak med halsbandet och armbandet med citatet ”Sic itur ad astra”, ett citat som betyder extremt mycket för mig och är en perfekt studentpresent. Sträva alltid högt. Sikta mot stjärnorna. Kan det bli bättre? Här kan ni se det!

zoom-pencez2
Det hade även betytt otroligt mycket för mig om någon närstående gav mig halsbandet eller armbandet där det står ”pencez de moy”, vilket betyder ”tänk på mig”. Jag gav det till en nära kompis i 18-årspresent och är nästan lite avis. Så himla fint! Här hittar ni det! 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *