from London

En liten throwback till den bästa dagen i London: Lördagen! Jag har fortfarande inte berättat om Bacanal-brunchen, måste göra det någon gång. Men här är i alla fall utanför hotellet som Bacanal är. Stålande sol och bra humör, kan det bli bättre? Well, om jag hade haft lite bekvämare skor så… hehe.

Kan väl också tillägga att jag älskar mina två tjejer så mycket, de tre musketörerna ♥
IMG_2378 IMG_2371 IMG_2380 London 20142

klackar – NLY Shoes // Kjol – Century 21 (New York) // linnea – johannas // kavaj – ”some randon store in sweden” JC tror jag! // solisar – stockhlm (MQ) // armbanden är presenter // halsband – thomas sabo 

One thought on “from London

  1. I see you don’t monetize your blog, don’t
    waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra $$$, search for:
    Mrdalekjd methods for $$$

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *