fråga&svar

FrågaUnderbart! Men måste fråga, hur länge övningskörde du/pluggade du teori? För det känns som du gjort det på rekordfart! 

Svar: Kul att du frågar! Det är alltid svårt att se sånt via en blogg då jag inte alltid delar med mig med allt. Jag övningskörde första gången hemma över jul, då lärde pappa mig växla i en sunkig gammal bil, men sen lämnade jag skåne och den privata övningskörningen bakom mig och skrev sedan in mig på Danderyds Trafikskola vid Mörby Centrum, kan verkligen verkligen rekommendera den körskolan för er som bor i närheten, jag hade två riktigt bra handledare (Anna och Anki) och receptionisterna var både trevliga och hjälpsamma.

Övningskörningen började jag med på riktigt i början på mars och körde sedan ca en gång i veckan fram tills nu, alltså ca 2,5 månads körning en gång i veckan. Dock har jag bara kört dubbellektioner för då hinner man mer. Tycker inte att det gått sådär himla fort faktiskt, mest för jag inte kunnat köra något med mina föräldrar.

Teorin var jag väldigt slarvig med och det var därför jag trodde jag skulle misslyckas. Jag gjorde kanske 5 (av 20) test på elevcentralens hemsida och sen var det helt plötsligt dagen innan provet. Då läste jag lite i boken och sen gjorde jag ett konto på kortkortonline.se (rekommenderas verkligen!) där jag gjorde massa tester samtidigt som jag kollade upp i boken allt jag inte hade koll på.

Riskettan gjorde jag för väldigt längesen men risktvåan glömde jag boka så den bokade jag in i panik i torsdags förra veckan för att kunna göra provet + uppkörningen, se till att göra den i tid!!

Och nu är jag här, ett körkort rikare som jag kan ha hela livet, skönt måste jag säga! Det enda som saknas nu är en bil hehe

iphonebilder mars 2014 -10

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *