throwback: NYC

Åh en torsdag som denna kan jag inte låta bli att längta tillbaka lite till veckan i New York men mina favorittjejer. Vi hade verkligen en magisk vecka som var värd varenda krona!

Kollade igenom våra bilder därifrån (1200st hehe) och jag kom på att jag inte tipsat om något än! Matställen, shopping, sevärdheter osv. Någon som ska dit nu snart som vill ha lite tips? I vilket fall som helst kommer ni få lite mer smak av min erfarenhet av New York, så fort jag får tid.

Sålänge vill jag bara minnas tillbaka lite. Det är så kul att resa med sina vänner och det gick fruktansvärt bra och vi lyckades komma överens under hela veckan och delade så himla mycket skratt och leenden med varandra.

Under en veckas tid lyckades vi upptäcka lite saker om varandra…
Ebba har fruktansvärt dåligt lokalsinne och kommer aldrig igen bli den som får hålla i kartan, dock en fena på att leta upp bra ställen och adresser att spana in. Hon har även en förkärlek för ALLT som går i nyanserna beige/grått/vitt/svart, och helst ska det vara stickat!

Mathilda har en tendens att spendera liiiite för mycket pengar, och vi upptäckte att hon har en förkärlek för allt som har ett speciellt mönster – gärna i en blå/turkos/grön-färgskala. Jeans, brallsor, solbrillor och toppar kan man ju aldrig ha för mycket av, eller hur mathildis?

Och jag själv… Kort stubin på mig men med två solstrålar bredvid mig kan det ju inte gå annat än bra. Jag själv blev flera gånger bortdragen från min största drog: Kavajer!! Helst i starka färger som korall, kornblått, rosa, rött och gult. Till sist fick jag även lite blickar för jag försökte gå utanför min comfortzone så mycket att det var dags att kliva in i den igen…. Som det kan gå!

Vänskap när den är som bäst, eller vad säger ni? ♥
DSC_0025 2 DSC_0023 1 DSC_0063 IMG_1019

One thought on “throwback: NYC

  1. jag åker tillbaka till nyc om några dagar, är i kanada nu, och skulle uppskatta ett bra frukostställe 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *