is it spring

DSC_0032 1 DSC_0042 DSC_0019 1 DSC_0063 DSC_0027 1 DSC_0029 1 DSC_0036 1 DSC_0018 1 DSC_0040 1

Jacka – Zara // Byxor – HÄR // Skor – NLY Shoes // Väska – Steve Madden // T-shirt – H&M // Armband – Thomas Sabo och Friends of Friends UF (HÄR) //

Nej nu får våren ta och skynda på lite faktiskt. Solen brukar kika fram på helgerna här i Stockholm men varmt är det inte någonstans! Har dock hört att vädret ska få sig en liten knuff nu i veckan så håller tummarna på det!

Mötte upp Frida för en lite häng på stan, så hon hjälpte mig att ta lite bilder och sen har jag ätit en massa skräpmat i hennes sällskap. Ska försöka ligga lite lågt med shoppingen nu men sprang på ett par ”billiga” solglasögonen som jag tyckte om och jag som har så svårt att hitta solisar som jag gillar och passar i!

Nej nu ska jag chilla hela kvällen och kanske ta mig en runda till gymmet om jag hinner innan dem stänger. Puss på er och glad söndag! 

One thought on “is it spring

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *