finally

Collage1
Jag slutade sådär löjligt tidigt idag som jag aldrig någonsin får sluta, men idag var sista lektionen borttagen som kompensation för den långa dagen på UF-mässan. Nej det är så extremt skönt att få lite extra ledigt ibland. Denna veckan är to good to be true då vi inte har några vanliga lektioner onsdag-torsdag utan bara någon föreläsning på eftermiddagen. Hörde jag träning?

Jag har i alla fall chillat, kollat på alla avsnitt av Welcome to Sweden (haha bästa), fixat mina naglar med alla mina nya produkter från Depend sådär sjukt noggrant att det är en riktig manikyr-känsla. Sen drog jag på mig träningskläderna och skuttade iväg till gymmet där jag körde konditionsintervaller och sen lite basic mag- och rumpträning som jag avslutade med lite stretching. Tycker verkligen om att springa så jag kan knappt vänta tills vädret är tillräckligt skönt för att springa ute.

Skön måndag! 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *