spring wanties

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 9.39.44 PM

– klicka på collaget för direktlänkar – 

Dessa saker springer runt i min hjärna just nu. Ett par ljusa boyfriend-jeans står allra högst upp på shoppinglistan. Ska nog slå till på något budget från H&M eller liknande för att se om jag trivs i det, tycker nämligen det är sjukt snyggt på andra. En fransväska är ett måste för mig till sommaren, själv äger jag ingen och vill gärna både ha en svart, brun och beige…

Solglasögon är inte riktigt min grej och jag passar fruktansvärt dåligt i alla modeller och märken… Men ett par solisar är ju ett måste och dessa i modellen ”Erika” från Ray Ban är ett av väldigt få par jag faktiskt vågar visa mig ute i, inköp innan sommaren helt klart. Sen drömmer jag mig bort mot aprikosa volanger till ett par vita byxor och mina nya beige tory-ballerina till det. Åh! De fina örhängena från Marc Jacobs har jag suktat efter så länge att det kanske är dags att slå till snart? Och sist men inte minst, vem säger nej till ett par pastellfärgade nätta klackar till sommarens alla kjolar? Inte jag i alla fall! Vårvärme och sommar, ni är varmt välkomna! 

One thought on “spring wanties

  1. Tipsar lite om att inte köpa boyfriendjeansen från hm! Köpte ett par där förr året och de satt galet snyggt och kändes sådär underbart perfekta, en månad senare kunde jag inte ha dem på mig utan att de kasade av och grenen baktill började sacka. Tyvärr hjälpte det heller inte att tvätta dem. Men jag tycker verkligen att du ska satsa på ett par boyfriendjeans, jätteskönt, men kolla någon annanstans än hm!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *