determination

Det handlar bara om inställningen. Det handlar bara om attityden. Det handlar bara om att bestämma sig. För 16 dagar sedan bestämde jag mig för att jag kan om jag bara vill. Jag kan och jag ska. Så jag bestämde mig. 16 dagar har nu passerat utan en enda godisbit, kaka, bulle, bakelse, våffla, pannkaka, glass osv. Trots att det bara är godis, kakor, bullar osv som jag sagt nej till så har jag kört stenhårt och sagt nej till allt som kan få mig att falla tillbaka. Förutom en isglass dårå. Jag har klarat det såhär långt bara för jag har bestämt mig för att jag kan. För jag har bestämt mig för att skita i folks åsikter, kommentarer och dryga attityder. Vad vinner dem på det? Nu är det bara lite mindre än två veckor kvar, sen kommer jag köra uppehåll över påsklovet för att sedan återgå till samma sak. Allt är mycket lättare om man siktar på ett mål, och mitt mål är att bevisa att jag kan.

Nästa sak jag ska bestämma mig för är att komma igång med träningsrutinerna igen. Det har gått sådär hitills. Är på gymmet varje vecka, men inte så ofta som jag vill och så prioriterat som jag vill. Så nu ska jag bestämma mig. Det är planering som gäller! Ta vara på min sovmorgon och träna istället för sova, tror det kan göra mig bra. När jag börjar? Nu på fredag och sen tre gånger i veckan. Man har inte tid, man tar sig tid. Mitt mål? Well, delmål nr 1 är vårruset som jag anmält mig till. Delmål två – få tillbaka min energi. Delmål tre – to look freakin hot in a bikini! Ska inte dölja att det sistnämnda är det som är mest motiverande. Hur nice hade det inte varit att faktiskt vara lite fit på en sommar för en gångs skull?

Återkommer hur det går med träningen… Och som jag brukar säga: let’s do this!
DSC_0061 3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *