NYC by night

New York City 20149 IMG_0980 New York City 201410
Har inte riktigt vågat ta upp detta i bloggen än, hehe, men kände att det var dags nu. Faktum är att vi faktiskt kom ut när vi i New York och han besöka hela tre nattklubbar! Riktigt roligt och häftigt då ingen av oss ens hade varit ute i Stockholm då.

Vi var på en klubb som heter PHD Dreamtown som låg högst upp i ett hotell, alltså en rooftop klubb. Galet häftigt och sååå kul! Sen hann vi med en snabbis på klubben 1OAK (som de är på i gossip girl!!) och sen var vi på Finale också. Grymma klubbar allihopa om jag får säga det själv! Vi hade inte räknat med att kunna gå ut så det var roligt att vi fick till det. Och nej, vi använde inte falsklegg, skulle ALDRIG göra det i New York.

På riktigt staden som aldrig sover, NY I love you. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *