morning thoughts

DSC_0003 18 DSC_0001 21
– pardon me för de dåliga frukostbilderna men jag var hungrig okej. bästa presenten ligger och lurar i bakgrunden, gissa vad? – 

Efter en hemmakväll med mycket funderingar, mycket vila, en sjukt bra film och en god natts sömn vaknade jag utvilad imorse. Jag vaknade utvilad men helt ärligt på helt fel sida, de första tankarna var inte positiva men jag kom på mig själv och ändrade genast inställning. Frågade mig själv: vad har hänt med dig, Felicia? och drog upp rullgardinerna, var tacksam mot solen, drog på mig lite myskläder och gick och handlade frukost. Fick bli lite helglyx med bananpannkakor med kanel och osötad äpplemos, två kokta ägg, ett glas proviva och te. Genast blev jag på bättre humör! All about the attitude peeps.

Nu sitter jag här och är mer inspirerad än jag varit på länge. Känns verkligen som jag är i världens transportsträcka just nu. Inget händer och jag går bara och väntar på att något ska hända. Jag längtar till studenten, att få komma bort och se något nytt. Men samtidigt så rädd och osäker på vad jag vill. Det känns så konstigt. Jag har alltid gillat skolan, att lära mig och vara duktig, men nu vill jag bara att det ska vara över så jag kan hitta mig själv igen.

Eller det kanske är så att jag har blivit mer otålig och längtande för att jag faktiskt börjat bygga upp en plan om vad jag ska göra och vad jag vill göra. Det är bara så läskigt att inte veta om det är möjligt… Kommer besöka både London och Paris innan sommaren men jag har bestämt att nästa år ska jag jobba och spara pengar och inget annat. Bara man har ett mål är allt möjligt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *