wanties

Shoe wanties

All day: svart-glittriga, gold, spets slip, zebra slip, gold-glitter, svart slip // All night: svarta, blåa, gula, beiga

Fan varför blir kvalitén på collaget så dåligt?? Hade verkligen panik ett tag när jag inte hade någon aning om vad jag skulle ha för platta skor (föredrar skor med klack alla dagar i veckan) där ett tag och jag behöver verkligen det eftersom det är nice att ha i skolan och när man ska gå mycket. Converse är inte riktigt min grej och inte vanliga tygskor heller… Men nu har jag hittat massor av fina platta skor som jag bara vill ha!! Ska definitivt slå till på ett par av de vans-liknande så kallade ”slip-ons”-en från Nelly. Helt perfekta! Tror jag kommer köra på helsvarta eller de med spets. Helst av allt vill jag ha dem svart-glittriga från Kurt Geiger men de har jag inte hittar någonstans… Kanske när jag åker till London?

…. VRG står för ”study on the days, party on the nights” – sant som det är sagt! Nu när jag fyllt 18 lär det bli en hel del utgångar och klackar är ett måste för mig som är så kort! Har massa par svarta och inget slår mina Jeffrey’s, men hade inte tackat nej till ett par kornblå nätta klackar till brunbrända ben och inte heller ett par beigea lite ”klumpigare” klackar till sommarens ljusare färger heller. Ett måste!

Just nu har Nelly 10% rabatt på alla skor och 15% på ett helt köp om du uppger koden ”SPRING15”. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *